Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

torstai 8. huhtikuuta 2010

Pähkinäkarkit

Pähkinäkarkit


Ohje Marianne Kiskolan keittokirjasta: "Pikkumimmien keittokirja" (kevät Tammi 2008)

2 dl fariinisokeria
1 tl jauhettua kanelia
1 tl jauhettua kardemummaa
5 dl reilun kaupan cashewpähkinöitä

1) Sekoita mausteet fariinisokeriin.
2) Kuumenna kattilassa maustettu fariinisokeri, hämmennä koko ajan. Pidä lämpö pienenä, jottei sokeri pala.
3) Lisää pähkinät. Sekoita kunnes sokeri on täysin sulanut.
4) Levitä pähkinäkarkit voipaperille jäähtymään.
5) Paloittele veitsellä suupaloja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti