Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

torstai 8. huhtikuuta 2010

Maryn parapähkinä-aprikoosi-kuivakakku

Maryn Parapähkinä-aprikoosi-kuivakakku

150 g voita tai margariinia
1½ dl raakaruokosokeria
3 luomukananmunaa
3 dl vehnäjauhoja tai gluteenitonta jauhoseosta
1½ tl leivinjauhetta
1 pss (100 g) reilun kaupan parapähkinä-aprikoosi-sekoitusta (FairMary)

VALMISTUS

  1. Säädä uuni 175 asteeseen.
  2. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.
  3. Lisää munat seokseen yksitellen samalla vatkaten.
  4. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja vatkaa joukkoon.
  5. Voitele ja korppujauhota vuoka. Kaada taikina siihen.
  6. Paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti