Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

torstai 8. huhtikuuta 2010

Kultaiset cashewpähkinät

Kultaiset cashewpähkinät


Ohje Marianne Kiskolan keittokirjasta: "Pikkumimmien keittokirja" (kevät Tammi 2008)

3 dl reilun kaupan cashewpähkinöitä
2 rkl margariinia tai voita
½ dl reilun kaupan juoksevaa hunajaa
1 tl hienoa merisuolaa
¼ tai ½ tl chilijauhetta
1 rkl vettä

1) Sulata voi kattilassa.
2) Lisää hunaja, suola, chilijauhe ja vesi.
3) Lisää cashewpähkinät hyvin sekoittaen. Keitä keskilämmöllä 5 minuuttia, kunnes pähkinät ovat kullanruskeita.
4) Levitä cashewpähkinät voipaperilla vuoratulle tarjottimelle jäähtymään.
5) Tarjoile mielellään saman päivän aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti