Koreiden korujen kantajan kahvihernesalaatti
”Kasvisruokia Aasiasta – Makumuistoja Intiasta ja Kaukoidästä” (Tammi huhtikuu 2007).
1 pkt (400 g) kikherneitä eli kahviherneitä
½ l keitettyä pastaa
1 sipuli tai purjo
1 keskikokoinen vihreä kesäkurpitsa
1 keskikokoinen keltainen kesäkurpitsa
1 dl öljyssä paahdettuja FairMaryn cashewpähkinöitä
½ dl öljyssä paahdettuja maapähkinöitä
lisäksi
tuoretta korianteria ja limettiviipaleita
- Valuta kahviherneet siivilässä.
- Keitä ja valuta pasta, anna jäähtyä. Voit käyttää myös aiemmalta aterialta tähteeksi jäänyttä pastaa.
- Kuori ja silppua sipuli.
- Huuhtele ja viipaloi kesäkurpitsat.
- Kuumenna 2 rkl ruokaöljyä ja paahda siinä cashewpähkinät ja maapähkinät.
- Sekoita kaikki ainekset keskenään.
- Koristele tuoreella korianterilla ja limettiviipaleilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti