Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

torstai 8. huhtikuuta 2010

Suklaadippi pähkinäherkuille

Suklaadippi pähkinäherkuille

1 pss reilun kaupan (FairMary) parapähkinä-aprikoosisekoitusta
1 pss reilun kaupan (FairMary) cashew-pähkinöitä

DIPPI:
2 levyä tummaa suklaata (70% kaakaota) (FairMary)
1½ rkl reilun kaupan hunajaa (Hunajainen Sam)

1) Sulata suklaa vesihauteessa ja lisää hunaja.
2) Dippaa pähkinöitä sulaan suklaaseen ja nosta kuivumaan voipaperille.
3) Tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti