Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

torstai 8. huhtikuuta 2010

Cashewtryffelit

Cashewtryffelit

125 g reilun kaupan tummaa suklaata (70%)
15 g margariinia tai voita
100g reilun kaupan cashew-pähkinöitä
4 isoa keksiä esim. digestive (saatavana myös gluteenittomana)
3 rkl tummaa rommia
1 dl tomusokeria

LISÄKSI:
Kookoshiutaleita

  1. Sulata suklaa ja voi vesihauteessa.
  2. Sillä aikaa murskaa cashew ja keksit veitsellä pieneksi.
  3. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja pyörittele palloiksi.
  4. Nosta tryffelipallot jääkaappiin jähmettymään.
  5. Pyörittele tryffelipallot kookoshiutaleissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti