Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

torstai 8. huhtikuuta 2010


Iltalehti 29.10.2007

Parapähkinä-aprikoosi-linssimuhennos

1 sipuli
1 valkosipuli
2 rkl ruokaöljyä
1 tl jauhettua kardemummaa
1 tl kanelia
1 tl chilijauhetta
suolaa
4 dl kookosmaitoa
2 dl kasvislientä
2 dl punaisia linssejä
100 g reilun kaupan parapähkinä-aprikoosisekoitusta

Tarjoiluun: Täysjyväriisiä

  1. Hienonna sipulit.
  2. Kuullota niitä ja mausteita hetki tilkassa öljyä.
  3. Lisää nesteet, linssit ja parapähkinä-aprikoosisekoitus.
  4. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 20-30 min.
  5. Lisää halutessasi suolaa oman maun mukaan.
Valokuva: Janne Aaltonen
Teksti ja kuvausjärjestelyt: Sanna Miettunen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti