Iltalehti 29.10.2007
Parapähkinä-aprikoosi-linssimuhennos1 sipuli
1 valkosipuli
2 rkl ruokaöljyä
1 tl jauhettua kardemummaa
1 tl kanelia
1 tl chilijauhetta
suolaa
4 dl kookosmaitoa
2 dl kasvislientä
2 dl punaisia linssejä
100 g reilun kaupan parapähkinä-aprikoosisekoitusta
Tarjoiluun: Täysjyväriisiä
- Hienonna sipulit.
- Kuullota niitä ja mausteita hetki tilkassa öljyä.
- Lisää nesteet, linssit ja parapähkinä-aprikoosisekoitus.
- Anna hautua miedolla lämmöllä noin 20-30 min.
- Lisää halutessasi suolaa oman maun mukaan.
Teksti ja kuvausjärjestelyt: Sanna Miettunen
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti