Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja neljän kissansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja hän on sekä FairMary-tuotemerkin perustaja että Kuwaitissa toimivan Café Organica-kahvila&kauppaketjun kehittäjä sekä 2ndROUND- ja RytmiShop-kauppojen perustaja. Marianne toimii ruoka-alan eri tehtävissä kirjoittamisen ja kouluttamisen ohella.

Tiedostavan kokin oivallukset

torstai 8. huhtikuuta 2010

Suklaan sulatus vesihauteessa

SUKLAAN SULATUS VESIHAUTEESSA

Jos sinulla on kattilasarja, jossa kaksi kattilaa menee sisäkkäin, käytä niitä. Laita alempaan kattilaan jonkin verran vettä, joka kiehautetaan. Ylempään kattilaan paloittele suklaa. Alemman kattilan vesihöyry sulattaa suklaan. Huom! Suklaan joukkoon ei saa mennä tippaakaan vettä! Voit tehdä sulatuksen myös niin, että kiehautat noin litran vettä. Laita tulppa tiskialtaaseen ja kaada kiehuva vesi siihen. Nosta kuumaa vettä kestävä astia altaaseen ja paloittele suklaa siihen. Suklaa-astian päälle voi nostaa kannen, niin sulaminen nopeutuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti