Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

torstai 8. huhtikuuta 2010

Suklaakakku ilman uunia

Suklaakakku ilman uunia


400 g reilun kaupan tummaa suklaata (70%) (FairMary)
100 g margariinia
1 rkl siirappia
100g reilun kaupan parapähkinä-aprikoosisekoitusta (FairMary)
200 g reilun kaupan cashew-pähkinöitä (FairMary)

1) Vuoraa leipävuoka tuorekelmulla.
2) Sulata suklaa vesihauteessa. Lisää mukaan margariini ja siirappi.
3) Lohko isoimpia pähkinöitä pienemmiksi.
4) Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kumoa vuorattuun vuokaan. Peitä kelmulla ja nosta jääkaappiin kovettumaan ainakin pariksi tunniksi.

Kuva: Pia Inberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti