Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

torstai 8. huhtikuuta 2010

Gluteenittomat ja maidottomat suklaamuffinit

Gluteenittomat ja maidottomat suklaamuffinit

4 dl riisijauhoja
1½ dl sokeria
3 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
50 g reilun kaupan (FairMary) tummaa suklaata
½ dl reilun kaupan (FairMary) cashew-pähkinöitä
1 luomukananmuna
3 dl riisimaitoa tai luomumaitoa
2 rkl margariinisulaa

1) Sekoita keskenään kuivat ainekset.
2) Raasta suklaa joukkoon.
3) Pieni cashew-pähkinät veitsellä ja lisää jauhoihin.
4) Vatkaa toisessa kulhossa kananmuna, maito ja sulatettu margariini.
5) Lisää jauhoseos ja sekoita hyvin.
6) Jaa taikina muffinivuokiin.
7) Paista 175 asteessa 15-20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti